Esports

Míchel no aguanta més i opta per plegar

Crisi al Reial Madrid

Avui es compleix el 25è aniversari del naixement de la Quinta del Buitre, i per commemorar aquella època d'èxits Míchel, un dels seus homes destacats, va decidir ahir presentar la seva dimissió com a director de les categories inferiors del club blanc. El motiu no és cap altre que les profundes diferències que el separen de Ramón Calderón, a qui la notícia va enxampar en rigorós directe al programa esportiu del matí d'Onda Madrid. "No tinc constància d'això, però evidentment tothom té la porta oberta", va manifestar el president madridista, visiblement incòmode.

Fa pocs dies Calderón va tenir una nova relliscada després d'assegurar en un cercle no gaire privat: "Abans de donar-li les regnes del primer equip a Míchel, les agafo jo". El cert és que la relació entre tots dos ja fa temps que no era bona i només cal recordar que fa dos anys el president va rebaixar el sou del tècnic després que aquest decidís abandonar la banqueta del segon equip quan va baixar a Segona Divisió B.

Míchel ha optat per clavar un cop de puny a la taula convençut que Calderón, que fins a l'últim moment va intentar que el tècnic fes marxa enrere, no el valora i en un gest clar de disconformitat amb la política del club amb el planter. "Estic decebut, però si el president no creu en la meva feina el millor és que marxi -deia Míchel-. Estic trist, però orgullós de la feina que he fet".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.