Esports

Ramón Calderón: "Els jugadors del Barcelona faran encantats el passadís al Reial Madrid"

Futbol

El president del Reial Madrid, Ramón Calderón, s'ha mostrat encantat amb la possibilitat que els jugadors del FC Barcelona poguessin fer el passadís als blancs el pròxim 7 de maig a l'estadi Santiago Bernabéu, en l'antepenúltima jornada del campionat.
"Si és així, tots els jugadors són, abans de res, esportistes, i tenen un objectiu comú: fer esport, triomfar en l'esport i fer gaudir a la gent. No dubtin vostès que ho faran, i ho faran encantats, no ho faran a desgrat, perquè a ells els hauria agradat ser els que estiguessin dintre d'aquest passadís. El Reial Madrid ho hagués fet igual", ha confessat en declaracions a Punto Ràdio.

I no només això, sinó que Calderón ha mostrat el seu desig que el FC Barcelona guanyi la Lliga de Campions. "Pot ser que no sigui popular, però m'alegraria que la guanyés, abans que un equip estranger. Tinc una bona amistat amb Laporta i sempre li dic que som rivals, però no enemics. Això és fonamental repetir-ho una vegada i una altra en el món de l'esport", ha dit.

D'altra banda, el màxim mandatari dels blancs ha descartat la possibilitat de fitxar l'argentí Kun Agüero. "No entrarem en una política hostil amb cap club amic, i l'Atlètic és un club amic. L'Atlètic no vol vendre Agüero, i no em sembla correcte crear hostilitats amb l'Atlètic de Madrid, obrir la caixa dels trons", ha indicat.

En la mateixa línia ha opinat del blaugrana Ronaldinho, del qual creu que "no encaixaria en el Reial Madrid". "Estem feliços amb la nostra plantilla. Al final de temporada farem retocs, però no estem interessats en Ronaldinho", ha dit.

Finalment, Calderón s'ha mostrat esperançat que el projecte iniciat amb Bernd Schuster culmini amb la conquesta d'una Copa d'Europa, encara que per a això ha demanat "temps".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.