Esports

Ganivets esmolats al Reial Madrid

Futbol

La repetició diumenge de l’assemblea de socis i compromissaris del Reial Madrid havia de ser una taula rasa que reconduís el club blanc, inestable i en situació interina per la doble topinada de Ramón Calderón, l’electoral i la de la primera assemblea, celebrada el 7 de desembre. Però no ho serà a curt termini. L’atracció de la llotja del Bernabéu ha dut la família madridista a desintegrar-se i activar qualsevol arma, encara que sigui a costa de col·lapsar l’entitat.
Tot semblava indicar que el full de ruta de l’equip de Florentino Pérez remataria un retorn triomfal arran del pacte amb l’actual president, Vicente Boluda, que en garantia una sortida airosa del club. De forma inesperada, però, part de l’oposició no només nega la catifa vermella a FP, sinó que no dubtarà a bloquejar encara més el club.

La Plataforma Blanca d’Eugenio Martínez i l’exvicepresident Juan Onieva votarà contra la ratificació de Boluda, però a més impugnarà l’assemblea si s’aprova la modificació del vot per correu (només caldria firmar-lo davant d’un notari) per majoria simple, com pretén Boluda, quan segons els estatuts és necessari el sí de dos terços.

Les armes de Calderón
Asseguren que la candidatura de Florentino vol muntar festes amb regals de reclam a canvi de vots, i suplint les hostesses per notaris. “Cal adoptar el model de les eleccions generals, votar en una oficina de Correus. Florentino no vol cap altre candidat, sinó ser aclamat”, denuncien.

La rematada de tot plegat és Ramón Calderón. L’últim president mou fils –i això inclou aliar-se amb Martínez Bravo i Onieva– per no ratificar Boluda i situar a la presidència un directiu afí que esgoti el mandat, que s’acaba el 2010. Ell diu que per recuperar “l’honor”, i diuen d’ell que per tapar forats negres en la gestió. I afegeix Calderón que, si Boluda segueix, ell plantarà cara a Florentino en les eleccions de finals de maig. Les armes: té el vot dels 18.000 nous socis generats –saltant-se llistes d’espera– mentre era president, vol desvelar “assumptes molt tèrbols” de la gestió de Florentino al club i, atenció, s’insisteix amb força que podrà presumir de fitxar Cristiano Ronaldo, que diuen que arribarà aquest estiu en un acord pactat l’estiu passat. De bojos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.