Barça

L'Espanyol llança un ultimàtum al millor Barça

El principal sector d'animació perica, La Curva, produeix un vídeo que diu: “No sou el rival, sou l'enemic”

Un mosaic amb 40.000 cartolines blanc-i-blaves rebrà el l'equip blaugrana

  • VÍDEO: This is Cornellà

Un Espanyol intractable al seu estadi llança un ultimàtum al millor Barça de la història i actual líder de primera divisió. El dos equips s'enfrontaran aquest dissabte en partit de lliga a a l'estadi de Cornellà- El Prat a les 20h.

Els responsables de La Curva, principal sector d'animació de l'afició de l'Espanyol, han produït el vídeo This is Cornellà per al derbi que ja és el tercer més vist d'Espanya a YouTube. Una de les seves frases és “No sou el rival, sou l'enemic”, però l'agrupació ha clarificat la seva postura per evitar polèmiques: “S'ha demostrat sempre que la nostra afició no és violenta”.

El derbi barceloní presenta aquest any grans atractius. L'equip de Mauricio Pochettino ha guanyat els set partits que ha jugat a casa i acumula dotze gols per tan sols dos en contra. Aquests grans resultats a casa combinades amb les dues victòries i un empat a camp contrari fa que l'Espanyol estigui en aquests moments en la quarta posició a la Lliga, en les places de classificació per la Lliga de Campions.

Per l'altra banda, l'equip de Guardiola ha vençut en els seus set desplaçaments, amb un balanç de gols espectacular de 24-3. El Barça arriba al derbi en un estat de forma esplèndid, oferint un gran joc i amb l'objectiu de sumar els tres punts per sortir encara més enfortit al capdavant de la classificació de la Lliga.

Un mosaic amb 40.000 cartolines

Responsables de La Curva han explicat aquest matí a la Ciutat Esportiva, que prepararan un mosaic amb 40.000 cartolines blanc-i-blaves per rebre el Barça. “Farem un mosaic que involucrarà 40.000 persones, cosa que mai abans no havíem fet. Volem que el rival se senti una mica més pressionat quan salti a la gespa. A més, a la zona de La Curva hi haurà dues pancartes de 22 metres cadascuna”, ha comentat un dels membres d'aquesta agrupació, Oscar Calvo.

L'animació també començarà fora de l'estadi de Cornellà-El Prat. “Volem que la gent vingui aviat i gaudeixi de l'ambient i per això a partir de les dotze del migdia prepararem unes carpes amb beguda, música i molt color per a tota la família. L'afició s'ho ha de passar bé”, ha apuntat el portaveu de La Curva, Ricardo Fernández.

Homenatge a Iniesta

D'altra banda, els responsables d'aquest grup han comentat que l'homenatge a Iniesta, per dedicar el gol de la final del Mundial al desaparegut Jarque, serà espontani: “El gest que va fer va ser enorme, però l'hi agrairem en el partit dedicat a Jarque. Dissabte anem a buscar els tres punts, que són importants per a nosaltres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.