Barça

Valdés: “Avorrir-me? M'ho passo molt bé veient jugar l'equip”

El porter del Barça podria millorar la seva marca d'imbatibilitat si manté la porteria a zero contra l'Espanyol 56 minuts

Considera el desplaçament a Corenllà-El Prat com “un dels més difícils de l'any”

El porter del Barça Víctor Valdés ha assegurat aquest dijous que s'ho està passant cada vegada millor amb el futbol que despleguen els seus companys d'equip, malgrat que això implica que la seva participació en el joc cada vegada és menor. “Avorrir-me? No tinc temps. M'ho passo molt bé veient jugar l'equip. La veritat és que està sent una etapa molt maca per a mi”, ha manifestat Valdés, porter menys golejat de la Lliga (8), cinc partits sense encaixar un gol, 515 minuts imbatut i que dissabte que ve, contra l'Espanyol, podria millorar la seva marca personal si manté la porteria a zero durant almenys 56 minuts.

“Estic molt content. Com a porter, poder superar una xifra així -la temporada passada va aconseguir estar 570 minuts imbatut- és molt important, però sempre he dit que el mèrit d'aquest i altres rècords és sempre de l'equip i que si després no es tradueixen en títols no serveixen per a res”, ha comentat.

Per al porter de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), el “secret” que aquesta temporada s'hagi reduït de forma dràstica el seu nombre d'intervencions és “el robatori de pilota”, ja que “ara passa molt poc temps entre que l'equip la perd i la torna a tenir una altra vegada”.

Valdés sap que el desplaçament a l'estadi de Cornellà-El Prat és “un dels més difícils de l'any” i l'Espanyol és un d'aquells rivals que ofereix un plus en el seu rendiment quan s'enfronta al seu màxim rival. Per això, allargar aquesta ratxa pensa que serà complicat.“Espero un partit intens, de molta dificultat, davant un rival que pressiona molt bé, de forma molt coordinada i que tècnicament també ha millorat molt, perquè ara a més juga un bon futbol”, ha indicat.

Valdés veu el derbi al “50%”, la renovació del tècnic, Pep Guardiola, absolutament prioritària -“no m'imagino un Barça sense el míster”, ha apuntat- i Andrés Iniesta, al qual considera com “un germà petit”, és el seu favorit per guanyar la Pilota d'Or. Això no obstant, recorda que els altres dos companys, Xavi Hernández i Leo Messi, també es mereixen el premi, i que, guanyi qui guanyi, “l'equip ha de sentir-se orgullós que un company aixequi un trofeu així”.

Valdés, també s'ha mullat quan li han preguntat qui mereix el premi al millor entrenador de l'any: Guardiola o Vicente del Bosque.“Del Bosque ha aconseguit una cosa que aquí ningú no havia aconseguit, que és guanyar el Mundial. És un entrenador boníssim, però jo el donaria a Pep, perquè el futbol que ha inculcat a aquest equip és únic”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.