El Mallorca esgarrapa un punt en la seva visita al València (1-1)

El València tenia el partit encarrilat, però un penal (84') va significar l'empat

El València va deixar escapar, de la manera més absurda, un partit que tenia controlat en la recta final. El conjunt d'Unai Emery va ser superior al Mallorca des de l'inici, amb Silva, Pablo, Mata i Villa incomodant la defensa del Mallorca.

No va ser fins a la segona meitat, però, que els valencians es van avançar mitjançant el pitxitxi del campionat, David Villa. L'asturià va aprofitar una mala rematada d'Éver Banega per, des de l'àrea petita, desviar la pilota i batre Aouate. El gol va tranquil·litzar el València, que en cap cas es va veure assetjat per un Mallorca molt tímid. Fins i tot, hauria pogut sentenciar el partit en diversos contraatacs. El més clar va tenir lloc a falta de vint minuts per al final. Villa va filtrar una passada entre els dos central per Juan Manuel Mata, que amb el porter batut, va ser incapaç d'encabir la pilota entre els tres pals.

Quan el partit semblava dat i beneït, però, Bruno Saltor va cometre un penal absurd que Borja Valero no va desaprofitar i va permetre empatar al Mallorca. D'aquesta manera, el conjunt de Gregorio Manzano continua esgarrapant punts que a priori no estaven al seu abast. El València, per la seva banda, continua sense aconseguir la regularitat necessària per lluitar pel títol.

VALÈNCIA
1
MALLORCA
1
VALÈNCIA:
César, Bruno, David Navarro, Dealbert, Mathieu (Zigic, 87'), Pablo Hernández (Alexis, 81'), Albelda, Banega, Mata, Silva (Joaquín, 29') i Villa.
MALLORCA:
Aouate, Josemi, Ramis, Nunes, Ayoze, Borja, Martí, Suárez (Julio Álvarez, 68'), Castro, Víctor Casadesús (Pezzolano, 81') i Aduriz (Webó, 77').
GOLS:
1-0 (49') Villa. 1-1 (84') Borja Valero, de penal.
ÀRBITRE:
Iturralde González.
T.G.:
Banega, Villa, Ayoze, Aouate, Josemi, Zigic i Aduriz.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.