1a CATALANA

El futur del Morell, cada cop més negre

Els blaus van perdre al camp del líder en un partit molt condicionat per les decisions arbitrals i per la mala sort de cara a gol

BENAVENT

3

EL MORELL

0

BENAVENT:

Ballesteros, Isma, Sanromán, Penya, Padrones (Radulovic 63'), Marçal (Marco 67'), Hernández, Escura, Rei (Fèlix 75'), Riera i Romario.

EL MORELL:

Yakan, Raül, Antonio, Ivan, Soriano, David, Borràs, Coello (Barrera 75'), Quico (Rosado 45'), Munta (Víctor 75') i Valerio.

GOLS:

1-0 (19') Padrones de penal. 2-0 (35') Isma. 3-0 (70') Rei.

ÀRBITRE:

Zardain López.
T.G.:
Pels locals: Marçal; pels visitants: Ivan, Coello i Pitu Iglesias (entrenador).
T.V.:
Cap.

El Morell continua enfonsat en la zona de descens, i cada vegada queden menys jornades per intentar reaccionar i sortir del pou. En el partit contra el Benavent els jugadors del Morell van estar massa pendents de les decisions arbitrals, i van perdre per un contundent 3-0.

Els de Pitu Iglesias van començar el partit molt concentrats, però aquesta només va durar fins al minut 19, quan van assenyalar un penal en contra. Padrones va ser l'encarregat d'inaugurar el marcador i a partir d'aquí, el Morell va quedar vist per a sentència. Abans d'arribar al descans, Isma va fer el segon gol i deixava el matx gairebé encarrilat. Tot i això, el Morell va tenir dues ocasions claríssimes per marcar, però les arribades de Munta i Quico van acabar estavellades als pals de la porteria del Benavent. Amb el 2-0, els locals van endarrerir les línies defensives i es van tancar a darrere. Per la seva banda, el Morell ho va continuar intentant, però sense encert de cara a gol. En el 70' va arribar el 3-0, i el partit va quedar totalment sentenciat, ja que els vint minuts restants no van tenir cap mena de transcendència en el resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.