Toni, Ferri, Tudela (Roc), Mercader, Raúl (Andreu), Calvet, Ike, Armengol, Nando, Oriol i Mendoza (Santi Acedo).

Francis, Tarrés, Flores, Rueda, Hinojosa, Chus, Pau, Oriol, Edgar, Ortega (Dani) i Carlos Martínez.

0-1 (46') Carlos Martínez. 0-2 (54') Ortega.

ÀRBITRE:

Giner Vázques.
T.G.:
als locals Tudela, Mercader, Andreu, Ike i Mendoza; als visitants Pau i Carlos Martínez.
T.V.:
cap.

Els tarragonins van caure derrotats de manera clara contra la Barceloneta, un rival molt fluix i inferior en la classificació.

En el duel d'aquesta jornada el conjunt d'Alfons Gallardo no va poder obtenir els tres punts que li haguessin assegura't la salvació matemàtica de la categoria. En la primera part, cap dels dos equips va veure porteria, i es va haver d'esperar als darrers quaranta-cinc minuts per veure un gol. Les dianes van arribar per la part visitant, i en menys de vuit minuts el conjunt barceloní va sentenciar el matx. Després de la represa, just en el primer minut de joc, Carlos Martínez va fer el primer gol per la Barceloneta. Mentre el Catllar encara no s'havia refet del cop, Ortega (54') va marcar el 0-2 que deixava el partit sentenciat a favor dels barcelonins. En la jornada que ve rebrà el Viladecans a casa.