Futbol català

“Veure l'Sporting preocupat per nosaltres m'enorgulleix”

Joan Francesc Ferrer “Rubi”. Entrenador del Girona

Rubi va posar més èmfasi en els errors que li van costar la derrota al Girona al Rico Pérez en la lliga que no pas als d'ahir al Molinón, que van tenir com a resultat l'eliminació en la copa. Sí que va admetre que són accions a corregir, però va acabar el partit prou content: “Sabíem que seria molt difícil sorprendre el rival, perquè l'Sporting té molt de nivell i, a més, estava avisat. Però hem tingut força la pilota i hem intentat imposar la nostra idea de joc. Potser ens ha faltat generar una mica més de joc ofensiu i un pèl de qualitat en l'última passada”.

El tècnic del Girona va felicitar l'Sporting per haver superar l'eliminatòria: “En els 90 minuts ha fabricat més ocasions que nosaltres, tot i que moltes han estat al contraatac”. Segons Rubi, el plantejament dels asturians va ser una prova molt clara del respecte que sentien pel Girona: “M'enorgulleix veure l'Sporting preocupat per nosaltres, acumulant gent més treballadora al mig del camp i renunciant a un mitja punta més ofensiu. Que surtin amb tres pivots i que ens donin la pilota esperant el contraatac o que ens equivoquem vol dir que ens tenien en compte i que alguna cosa devem estar fent bé”, va afegir-hi. L'entrenador gironí va veure a prop la sorpresa: “La primera idea era mantenir el zero el màxim possible i mirar de sorprendre'ls, cosa que quasi fem amb Benja. I amb el 2-0, el pla era fer el 2-1 perquè els haguéssim posat nerviosos, però no ha pogut ser”.

Rubi va valorar molt positivament el debut de Pere Pons: “No ens estem equivocant promocionant aquest jugador. Defensivament és molt fort i quan ha tingut la pilota els peus s'ha mogut sense problemes”. D'Isaac Becerra va destacar que no tenia res a fer en cap dels dos gols: “I la resta de la feina l'ha feta bé, amb una bona mà. Té molt bons reflexos”.

El tècnic local, Manolo Sánchez, va definir el partit d'“interessant”, i hi va afegir que la victòria permetrà als asturians “créixer en confiança”.

L'ELIMINACIÓ

“Ells tenen molt de nivell i, a més, estaven avisats. Sabíem que seria molt difícil sorprendre'ls”

EL PLANTEJAMENT

“Alguna cosa devem estar fent bé que l'Sporting hagi sortit a jugar amb tres pivots i al contraatac”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.