Futbol català

Pere Pons, un bon recurs en un gran dia

Actiu. Va ser la sorpresa de la llista, i Rubi no va dubtar a fer-lo entrar per reforçar el mig del camp. Va començar la jugada de la sentència

Contra el Vila-real, i amb 1-0 en el marcador. Rubi no va tenir cap problema a tornar a apostar per Pere Pons, la sorpresa en la convocatòria. I el jove migcampista va respondre com ho havia fet en els seus tres anteriors partits amb el primer equip –dos de lliga i un de copa–, amb molt bona nota.

El tècnic va apostar pel de Sant Martí Vell com a primer canvi, amb la idea de reforçar el mig del camp. Valent i atrevit com sempre, va córrer, va treballar i va començar la jugada –va recollir una passada amb risc de Mallo– que va significar el 2-0. “Sempre és agradable tornar a jugar. M'he sentit bé, he sortit en un moment de molta exigència física. Han estat minuts molt intensos”, va reconèixer després del partit.

Sense Eloi

Titular a Alcorcón. Eloi Amagat ha quedat fora de les dues últimes convocatòries. Ahir, el gironí no es va equipar i es va entrenar abans del partit amb Dani Erencia i Juncà. Txiki, en canvi, va ser suplent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.