MOTOR / FÓRMULA 1

Ecclestone i el Circuit de Catalunya, amics per sempre

Sebastià Salvadó creu que mentre el britànic continuï manant, tindran fórmula 1

El Circuit de Catalunya té fórmula 1 per anys si es compleixen els vaticinis que va fer ahir el president del RACC, Sebastià Salvadó, referint-se al fet que Bernie Ecclestone, patró de la F1, recomana el traçat català com a primera opció a qui li demana consell: «De moment, tenim la F1 garantida fins al 2016, però això és l'aperitiu. La idea és ser-hi mentre la F1 aporti el que aporta a l'esport de l'automòbil i al Circuit. Ecclestone és un gran amic del Circuit, i mentre estigui al capdavant de la F1, el Circuit de Catalunya ho tindrà bé.» El veterà dirigent, contemplant una panoràmica de les instal·lacions, va arribar a definir el circuit com un «jardí». «Hi estic tan bé, aquí, que m'hi passaria la vida», va comentar.

El vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, va destacar que «en temps de crisi» s'hagi estat capaç de «fidelitzar més de 60.000 aficionats, i aquest és un missatge d'optimisme en els temps en què estem». Carod va reiterar que la prioritat continua sent «la comoditat de l'espectador, i continuarem invertint-hi». L'impacte econòmic de l'activitat del circuit és de 175 milions d'euros anuals, segons Carod.

Autògrafs i esmorzar.

En la presentació d'ahir també es va anunciar que divendres, durant l'obertura dels boxs per als aficionats amb entrada, els pilots de F1 signaran autògrafs (aquesta és una novetat d'aquest any). També els 10.000 primers espectadors que accedeixin diumenge al circuit tindran esmorzar de franc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.