Val Net celebra el seu quart aniversari a Guadassuar

L'empresa de pilota ha programat un dia complet de partides amb els seus millors jugadors i entregarà el premi de la regularitat a Soro III

L'empresa de pilota professional Val Net celebrarà el seu quart aniversari el proper diumenge 8 de novembre al Nou Trinquet de Guadassuar. Per a tal ocasió s'ha programat tot un dia de partides, així com un dinar de germanor amb els aficionats, i l'entrega dels premis que cada any atorga Val Net a empreses, institucions, mitjans de comunicació i al jugador més regular de la passada temporada.

L'activitat començarà a les 11.30 hores amb l'entrega del premis. Enguany, Savipecho serà reconeguda com l'empresa que més ha ajudat al creixement de la pilota professional. L'empresa d'Oliva s'ha convertit en espònsor de Val Net, un fet que es valora especialment pels temps de crisi econòmica.

La mateixa filosofia té el premi que s'atorga a les institucions, que recaurà en la Diputació de Castelló. L'ens provincial ha instaurat en 2009 un torneig que ha reactivat l'activitat professional en diferents trinquets del nord del territori valencià. A més, ha expressat la seua voluntat de que la competició cresca en el futur.

El periòdic esportiu Super Deporte serà el mitjà de comunicació guardonat pel seu suport a la pilota.

Val Net també entregarà el guardó de jugador més regular de la passada campanya a Soro III. L'escaleter de Massamagrell ha sigut la revelació de la passada campanya al haver abastit la final del Circuit Bancaixa i de la Copa Diputació en l'any en que debutava en ambdós campionats. No només això, sinó que es va proclamar campió de la Copa.

Partides i paella

Val Net oferirà diumenge dos partides d'escala i corda i un dinar de germanor als aficionats. Després de l'entrega dels guardons, al voltant de les 12.00 hores, s'ha programat un espectacular duel de trios en el que Genovés II, Grau i Sarasol II s'enfrontaran a Soro III, Dani i Jesús. Álvaro ha causat baixa de la partida pels seus problemes musculars.

Quan finalitze el primer duel, els aficionats podran gaudir de la paella que cuinarà el mestre Galbis i, ja de vesprada, a les 17.30 hores, s'anuncia un nou duel en el que Miguel, Tato i Tino s'enfrontaran a León, Félix i Herrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.