CICLISME

FLETXA VALONA

Rodríguez, líder del rànquing UCI

El català va sumar els punts necessaris gràcies a la segona posició d'ahir en la Fletxa Valona

Joaquim Rodríguez és el nou líder del rànquing mundial de l'UCI gràcies al segon lloc que va aconseguir ahir en la Fletxa Valona, en què només va ser superat per l'australià Cadel Evans. «És un orgull i un senyal de la meva regularitat en les millors proves d'aquests primers mesos de temporada», va dir Rodríguez, que espera mantenir el lideratge després de la Lieja-Bastogne-Lieja de diumenge.

El ciclista de Parets del Vallès va acaronar la victòria en la Fletxa Valona després de disputar-se l'esprint final amb el campió del món, que finalment es va imposar en l'arribada al mur de Huy. Els dos ciclistes van superar en els últims 70 metres Alberto Contador i Igor Antón, que semblava que es jugarien el triomf, però que no van saber administrar bé les seves forces. Xavier Florencio (Cérvelo) també va acabar entre els vint primers gràcies a la 17a posició, a 19 segons d'Evans. El seu company d'equip Xavi Tondo va ser 57è.

CLASSIFICACIÓ

1r C. Evans (BMC)
4h39:24
2n J. Rodríguez (Katiuixa)
mt
3r A. Contador (Astana)
mt
4t I. Antón (Euskaltel)
a 6
5è D. Cunego (Lampre)
a 9
6è P. Gilbert (Omega)
a 11
7è C. Horner (Radioshack)
mt
8è A. Valverde (Caisse d'Epargne)
mt
9è A. Schleck (Saxo Bank)
mt


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.