Més esport

Dues patinadores de Xeraco pugen al podi Autonòmic

El campionat estatal s'hi celebrarà a l'octubre a Alcoi

El passat cap de setmana es va disputar a Alberic el Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic, organitzat per la Federació Valenciana de Patinatge. En la competició van participar patinadores de les demarcacions d'Alacant, València i Castelló. En aquest punt, cal assenyalar que el Club Skid Xeraco va comptar amb la participació en aquest campionat de sis patinadores, Marina Gras Ballester, Nerea Vidal Barbosa, Cristina Gascón Balaguer, Lidia Torres Isnardo, Paula Camarena Bononad i Marta Tarazona Tejada, recolzades per la seua entrenadora, Alejandra Felipe.

Dues d'elles, Marina Gras i Marta Tarazona van aconseguir pujar al podi. En concret, Marina Gras Ballester va aconseguir el subcampionat autonòmic en la categoria aleví. Aquest gran resultat li ha suposat la classificació per al Campionat Estatal de Patinatge Artístic, que es disputarà a l'octubre en la localitat alacantina d'Alcoi. D'altra banda, la també xeraquera Marta Tarazona Tejada va aconseguir un meritori tercer lloc en categoria cadet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.