Més esport

El mal temps esguerra la festa

Ciclisme. Vilajuïga no va poder dur a terme totes les activitats que tenia programades el cap de setmana

El Club Ciclista Vilajuïga havia programat un cap de setmana ple d'activitats relacionades amb el ciclisme, però la pluja, la tramuntana i les baixes temperatures van impedir que es duguessin totes a terme. Dissabte sí que es va poder fer la marxa de BTT de categoria femenina al matí i la gimcana de la tarda, en la qual els nens i nenes havien de demostrar les seves habilitats sobre les dues rodes; en la qual va col·laborar Marta Vilajosana. Però diumenge les condicions meteorològiques tan adverses van impedir que es fes la primera Marxa Quermenço Bike BTT, que es farà més endavant.

Homenatges

El que sí que es va poder fer va ser el doble reconeixement del Club Ciclista Vilajuïga a Cristina Mascarreras, retirada després de molts anys i èxits, entre els quals destaquen els de campiona estatal de Bike Marató, campiona de l'Open d'Espanya, campiona de Catalunya i copa Catalana, entre d'altres. Josep M. Martorell, que va ser president del Club Ciclista Empordanès i organitzador de la Volta Ciclista a l'Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.