Més esport

Sueca obre la copa promeses d'Escala i Corda

Les competicions es perllongaran fins al mes de juliol

Participaran dotze equips amb els pilotaris més prometedors de l'actualitat

El trinquet Eusebio de Sueca obri demà la Copa 2 i la Copa Promeses, les competicions paral·leles de promoció de la Copa Diputació de València. Sis equips participaran en cadascuna d'elles, dos tornejos programats per a dotar de campionats llargs als pilotaris més prometedors del planter de l'escala i corda.

La Copa 2 està concebuda com una lliga per als pilotaris que estan a un pas de consolidar-se en l'elit de l'escala i corda. El vigent campió és Rodrigo de Benidorm, que enguany juga al costat de Víctor II i Pepet. Entre els pilotaris de la Copa 2 hi ha participants de la Lliga Professional, com Carlos II o Colau II.

La Copa 2 servirà als seus participants per a donar-se a conèixer en alguns dels trinquets més actius del panorama professional. En la primera fase, en la que els sis trios s'enfrontaran tots contra tots al llarg de 15 partides, el campionat visitarà 12 pistes (Sueca, Pedreguer, La Pobla de Vallbona, Guadassuar, Dénia, Murla, Vila-real, Borriana, Genovés, Benidorm, Vila-real i Xàbia).

Quant a la Copa Promeses, el campionat es nodreix de jugadors que encara es troben un estadi anterior en el procés de formació de pilotaris, i que provenen de les competicions inferiors de l'escala i corda, de clubs, i de les diferents Escoles de Tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.