Més esport

El XXII Circuit Bancaixa comença el 16 de novembre

Participaran huit equips i es repetirà el sistema de competició per rondes emprat en la passada edició

Ja està tot preparat per a l'inici de l'edició número vint-i-dos del Circuit Bancaixa, la competició per equips més important en l'esport de la pilota valenciana.

En este nou acte, altra vegada ha estat el comitè d'escala i corda l'encarregat de configurar els equips i el calendari. Per tant, el XXII Circuit Bancaixa s'ha realitzat a partir del consens entre Val Net, la Federació de Pilota Valenciana i els col·lectius de trinqueters i de pilotaris professionals.

El Comitè ha estimat oportú mantenir el nombre de huit equips participants. No obstant això, dels set trios i una parella de la campanya anterior s'ha passat a quatre trios i altres tantes parelles.

El sistema de competició serà idèntic a l'utilitzat en la passada campanya, donada la bona acollida que va tenir entre els afeccionats i els propis participants. Així, en primer lloc es disputarà una fase que al seu torn ha estat dividida en quatre rondes.

Una vegada acabades les quatre rondes s'haurà donat per conclosa la primera fase, que servirà per a eliminar a quatre equips, els últims de la classificació general. Les quatre formacions restants jugaran les semifinals absolutes, que juntament amb la final componen la segona i definitiva fase.

Les semifinals absolutes també repetiran format i es jugaran al millor de tres partides, igual que la final.

Cada victòria en les partides de la primera fase serà premiada amb tres punts, sempre que l'equip derrotat no arribe a el punt 50. En tal cas hauria repartiment de punts, dos per al guanyador i un per al derrotat. I en la final de cada ronda, el triomf estarà premiat amb quatre punts.

Pel que fa als trinquets que albergaran les partides de les diferents rondes els escollits han estat els de Vila-real, Borriana, Massamagrell, Pelayo, Sueca, Guadassuar, Pedreguer, Bellreguard, Murla, Alcàsser, Dénia, Benissa, Genovés i Llíria, així com el trinquet de la Generalitat Valenciana de Montcada, que serà on es decidisca el títol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.