Opinió

De reüll

No se sorprenguin

No ho hem normalitzat, més aviat s’ha esgotat la capacitat de sorpresa

Alguns creuen que hem normalitzat la situació d’excepcionalitat que viu el nostre país, amb les institucions intervingudes i controlades des de Madrid, amb presos polítics i part del govern a l’exili. No ho qualificaria tant com a normalització. Més aviat, s’ha esgotat la nostra capacitat de sorpresa. La instrumentalització de la informació per part de l’Estat, vehiculada i cuinada pels mitjans de comunicació afins al règim, no ve d’ara, però sí que s’ha agreujat. Quantes vegades han sentit o llegit que han marxat més de 3.000 empreses del nostre país a causa del secessionisme? Infinites. Doncs, en realitat, només han estat 332 les que han formalitzat tota la tramitació per fer-ho efectiu. Una xifra molt distant de la que pregonen els que ens volen fer creure que hi ha un cataclisme econòmic. Els sorprèn aquesta manipulació? No, oi? Malgrat això, aquesta repressió informativa, política, judicial i policial no la podem acceptar ni normalitzar.

Queden pocs dies de campanya electoral i esperin qualsevol cosa. Ben segur que han deixat el millor per al final. No els sobti res del que pugui sortir publicat als mitjans de comunicació de la caverna. No se sorprenguin si sorgeixen noves imputacions, nous casos d’investigació judicial, nous escàndols relacionats amb polítics o entitats sobiranistes. No se sorprenguin, però no ho normalitzin. És el que voldrien.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia