Política

La Comissió Europea dóna suport al 155

El portaveu comunitari, Margaritis Schinas, ha afirmat: “La posició de la Comissió Europea és ben coneguda des del 2 d’octubre”

La Comissió Europea (CE) ha reiterat avui el seu suport a l’ordre constitucional i jurídic a Espanya, en resposta a l’activació de l’article 155 de la Constitució espanyola, aprovada pel Consell de Ministres.

“La posició de la Comissió Europea és ben coneguda des del 2 d’octubre”, ha dit en roda de premsa el portaveu comunitari, Margaritis Schinas, que ha citat les recents intervencions del president de l’Executiu comunitari, Jean-Claude Juncker -l’última vegada divendres passat a Oviedo, on recollia un premi- , i del vicepresident primer de la CE, Frans Timmermans, al Parlament Europeu, sobre aquest tema.

“Sempre hem dit que respectem l’ordre constitucional i jurídic d’Espanya i les mesures s’inscriuen en aquest ordre constitucional”, ha indicat el portaveu.

Juncker i els presidents de l’Eurocambra, Antonio Tajani, i del Consell Europeu, Donald Tusk, van coincidir divendres passat durant la cerimònia de lliurament dels Premis Princesa d’Astúries a Oviedo a mostrar el seu suport a les normes legals com a fonaments bàsics de la Unió i dels seus països membres després de rebre el guardó de mà de Felip VI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia