Política

García Albiol afirma que els qui estan a l’exili o la presó “és que s’ho han buscat”

El candidat del PP a les eleccions del 21-D celebra que la participació estigui sent elevada

Defensa que els comicis s’estan celebrant amb “normalitat”

El candidat del PP a les eleccions d’aquest 21-D, Xavier García-Albiol, ha votat aquest migdia a l’escola Lola Anglada de Badalona amb el desig que “el canvi es faci possible” i es tanqui “una etapa que ha esta molt trista per als catalans”. El popular ha defensat la “normalitat” dels comicis i ha considerat que si els caps de llista d’ERC, Oriol Junqueras, i Junts per Cat (JxCat), Carles Puigdemont, són a la presó i a l’exili, respectivament, “és perquè s’ho han buscat”.

En declaracions als mitjans, el popular s’ha mostrat confiat d’“omplir les urnes amb vots democràtics per la llibertat i la normalitat a Catalunya”. “És una molt bona notícia que en un dia laborable la participació estigui sent elevada”, ha destacat.

García-Albiol ha avisat que “el vot al PP és el que pot permetre que els constitucionalistes siguem l’alternativa” i ha desitjat que “serveixi per aconseguir el canvi més important a Catalunya dels últims 40 anys”.

El cap de llista del PP ha subratllat que “aquestes eleccions se celebren amb normalitat: amb paperetes, sobres i cens de veritat”. “És evident que avui no es pot votar dues o tres vegades com li agrada a alguns”, ha apuntat.

En aquest sentit, ha volgut treure importància al fet que els caps de llista d’ERC i JxCat siguin a la presó no puguin participar amb normalitat a la votació: “Els que estan a mil quilòmetres o a la presó és que s’ho han buscat”. “Cadascú ha de ser conseqüent dels seus fets” i quan es vulnera la legalitat “la justícia pren decisions”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia