Política

Onze investigats pels talls de Setmana Santa a l’AP-7 i l’N-11 a l’Alt Empordà

El passat 27 de març centenars de persones van tallar l’AP-7 i l’N-II per reclamar l’alliberament dels presos polítics

Els CDR convoquen un acte dilluns vinent, a les vuit del vespre, a la plaça del Vi de Girona

Onze persones són investigades pels talls de l’autopista AP-7 i la carretera N-II de la passada Setmana Santa a l’Alt Empordà, segons ha informat el Comitè de Defensa de la República (CDR).

El col·lectiu ha convocat una concentració a Girona dilluns vinent, 11 de juny, per presentar una campanya de solidaritat amb els investigats #AbsolucióAP7 . Serà a les vuit del vespre a la plaça de Vi.

Els fets es remunten al 27 de març, quan centenars de persones van tallar l’autopista a partir de les sis del matí “per la República” i per reclamar l’alliberament dels “presos polítics”. El tall va durar fins al migdia, quan els Mossos d’Esquadra van acabar desallotjant la via després de fer algunes càrregues contra els manifestants. A continuació, un grup d’unes 300 persones va anar fins a l’alçada d’Hostalets de Llers i van tallar el pas a l’N-II. Els mossos els van desallotjar poca estona després, abans de les dues de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia