Política

Puigdemont, candidat de JxCat al Parlament Europeu

El grup defensa que cal tenir “una veu lliure” a Europa perquè s’entengui què passa Catalunya

El president assegura que és el “moment de fer un pas més per internacionalitzar el dret a l’autodeterminació”

El president Carles Puigdemont encapçalarà la llista de Junts per Catalunya (JxCat) a les eleccions europees del proper 26 de maig.

Així ho ha anunciat aquest diumenge la consellera de Presidència i diputada Elsa Artadi en una roda de premsa posterior a la reunió que ha celebrat aquest diumenge el grup parlamentari de JxCat.

Artadi ha assegurat que “la millor manera de seguir internacionalitzant el conflicte i que Europa entengui el que està passant a Catalunya, és tenir una veu lliure de Catalunya a Europa i que aquesta candidatura l’encapçali el president Puigdemont ”.

En un missatge a les xarxes socials, el mateix Puigdemont ha defensat que “és el moment de fer un pas més per internacionalitzar el dret a l’autodeterminació de Catalunya des del cor d’Europa per a tot el món ”.

El president de la Generalitat, Carles Torra, ha expressat també a través de les xarxes socials el seu suport a la designació de Puigdemont com a candiat a l’ Eurocambra . “Gràcies i endavant”, ha manifestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia