Política

Rivera ofereix un govern de coalició a Casado després del 28-A per treure Sánchez de la Moncloa

El líder de Cs defensa en un acte de campanya a la Corunya que es tracta d’una “emergència nacional” aconseguir que no governi el PSOE “i els que volen liquidar Espanya”

Apunta que seria millor que la presidència del govern fos per a un partit “net de corrupció”

El president de Cs, Albert Rivera, ha ofert al líder del PP, Pablo Casado, un govern de coalició dels dos partits després de les eleccions estatals del 28 d’abril amb l’objectiu de treure Pedro Sánchez “i els que volen liquidar Espanya” de la Moncloa.

En un acte de campanya a la Corunya, el líder de Ciutadans ha subratllat que haurà de ser la ciutadania la que triï si vol que governi Cs o el PP. No obstant això, ha considerat que és una “emergència nacional” aconseguir que no ho faci el PSOE.

És per aquest motiu que el cap de llista de Cs no ha dubtat a oferir al seu homòleg popular la possibilitat de formar un govern de coalició, seguint l’exemple d’Andalusia, on la fórmula va rebre els vots favorables a la investidura del partit d’extrema dreta Vox.

Més enllà de reivindicar el cordó sanitari que el partit taronja ha estès, segons ell, a l’entorn del PSOE, Rivera ha apuntat que seria millor, al seu parer, que la presidència del govern recaigués en un partit “net de corrupció que en un altre amb casos de corrupció”, en al·lusió indissimulada al PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia