Política

JuntsXCat reclama el TAV amb parada a l’aeroport

El número 2 al Congrés per Girona, Sergi Miquel, recorda la necessitat de ser república per fer el baixador i que la infraestructura sigui “quarta pista del Prat”

El número 2 de Junts per Catalunya (JuntsXCat) al Congrés per Girona, Sergi Miquel, va defensar ahir que en una Catalunya-estat es dotarà el territori de les “infraestructures que mereix per poder-ne potenciar l’activitat econòmica”. “I en el cas de les comarques gironines necessitem rellançar el nostre aeroport, fent-hi un baixador del TAV, que ara mateix el govern central està bloquejant. Un baixador que permetrà que l’aeroport funcioni com la quarta pista del Prat i revitalitzar-lo novament”, va reivindicar.

“Ara mateix tenim un Estat en contra. Tenir el nostre propi estat ens permetrà agilitar projectes que d’una altra manera estarien tancats en un calaix anys i panys abans de concretar-se”, va prosseguir el diputat. Miquel va un acte al Mirador de l’Aeroport, acompanyat d’altres candidats al Congrés i Senat, com Fanny Carabellido, Teresa Casademont, Josep Maria Cervera, Joan Bagué i Núria Navarro.

Per la seva banda, el cap de llista al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas, va participar ahir en l’acte de JuntsXCat a Barcelona durant el qual Carles Puigdemont i Jordi Sànchez van poder conversar cara a cara gràcies a les noves tecnologies. “Encara estic commocionat per haver pogut sentir la conversa entre el president Puigdemont i Jordi Sànchez parlant cara a cara, un des de Waterloo, l’altre des de Soto del Real, després de més de 500 dies.” Cap al final es va sentir grinyolar una porta i Sánchez va dir “President, em vénen a buscar”. “A tots se’ns ha posat la pell de gallina. Però el 21 de maig, en l’acte de constitució del Congrés, veurem en Jordi Sànchez, en Jordi Turull i en Josep Rull, que lideren JuntsxCat a les tres altres demarcacions. Seran cridats un a un pels seus noms. Els podran aguantar la mirada?”, va subratllar el cap de llista.Alonso-Cuevillas va afegir que “el proper 28 d’abril, Junts per Catalunya encarna el vot de la llibertat, de la dignitat de l’1-0 davant la repressió del 155, el vot del president Puigdemont”, va concloure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia