Política

Jordi Urgell

Cap de llista de Blanes En Comú Podem

“Ens ha faltat acabar de convèncer els indecisos”

Jordi Urgell aspirava a rellevar Mario Ros com a alcalde de Blanes, però la seva formació ha estat tercera, a 317 vots d’ERC, primer, i a 298 del PSC, segon.

El tercer lloc és una decepció?
No, no ho valorem com una decepció. Hem guanyat un regidor i mig respecte el 2015 si se’m permet dir així. El context polític ens ha afectat.
Vol dir a Catalunya i a Espanya?
Si, sí. Hi ha hagut les generals [a Blanes va guanyar el PSC, per davant d’ERC i En Comú Podem] i alhora les europees. Divendres es van inhabilitar [suspendre] diputats [presos] al Congrés [de Junts per Catalunya i d’ERC], i potser ha mobilitzat els seus votants, sense desmerèixer la campanya del PSC i ERC.
Què els ha faltat per liderar el triple empat?
No ho sé, és difícil. Suposo que acabar de convèncer els indecisos, que s’han quedat a casa desencantats. El nostre vot és bastant fidel i hem millorat respecte de les generals [el 28-A van treure el 16,51% dels vots i diumenge, el 18,3%].
Té la sensació que han perdut una oportunitat preciosa per guanyar?
Estic tranquil per la feina feta. Hem quedat a 300 vots de l’alcaldia, i és una petita espina clavada, però hi ha hagut factors externs al municipi que han influït una mica. Treballarem aquests quatre anys perquè tornem a tenir una altra oportunitat preciosa per guanyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia