Política

Tsunami Democràtic: “La resposta a la sentència pot durar mesos o anys”

Recorda que la desobediència civil és “una eina que caldrà utilitzar de forma intermitent però sostinguda en el temps”

Assegura que el cicle que comença ha de servir per fer possible la “solució política” que és el dret a l’autoderminació

El moviment Tsunami DEmocràtic ha fet aquest divendres una sèrie de tuits sobre les mobilitzacions previstes per aquests dies i sobre la desobediència civil, en què remarca que “la resposta a la sentència pot durar mesos o anys”.

El fil és el següent:

1.-“La desobediència civil, per definició no violenta, és una eina que caldrà utilitzar de manera intermitent però sostinguda en el temps. Sumar victòries per acumular força. Només així podrem desgastar a l’Estat. És la força de la gent”.

2.-“La desobediència civil no busca crear un conflicte sinó que busca solucionar-lo. Per això serà llarg i cal ser-ne conscients: la resposta a la sentència pot durar mesos o anys. I dependrà de la força que siguem capaços d’acumular. Així ens ho ensenya la història”.

3.-“Aquest cicle que ara comença ha de servir per canviar el marc i contribuir a fer possible una solució política que permetrà resoldre el conflicte: l’exercici del dret a l’autodeterminació. #LaForçaDeLaGent en marxa!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia