Política

Benjamí Nieto Portaveu del grup municipal del PDeCAT

“Veiem un govern que ha basat la seva tasca en la improvisació. Ho hem pogut comprovar en temes que han hagut de passar diversos cops pel ple, com ara la gestió del pàrquing de la plaça i les taxes de la zona blava, i en d'altres com són l'arrencada de les obres del Teatre Centre o com han portat la relació amb els veïns per les obres al pont de Manlleu. D'altra banda, hem passat d'un equip de govern que ens informava de les coses sense gaire marge per fer aportacions i a última hora –just perquè els les aprovéssim al ple– a la situació actual amb majoria, en què passen de l'oposició. Vam tenir converses per entrar al govern però finalment es van decantar per l'opció que els suposava menys renúncies.”

Albert Generó Portaveu del grup municipal de la CUP

“La crítica que fem a la tasca de l'equip de govern és que creiem que ha mancat valentia política en alguns àmbits, com per exemple els que fan referència a fer front a l'emergència social de Manlleu. Des de la CUP s'ha aconseguit posar sobre la taula un altre model de ciutat, i en casos com la implantació de l'IBI progressiu o el canvi de carrers dedicats a feixistes hem obtingut resultats. En d'altres, com ara les sancions a entitats bancàries amb pisos buits o la pobresa energètica, hem aconseguit generar debat i fer visible la qüestió. Pel que fa al pacte, creiem que poc importava amb qui s'arribava a un acord mentre es tingués assegurada la majoria. Han preferit l'aritmètica que debatre el projecte de ciutat.”

Miquel Sánchez Portaveu grup municipal d'ICV

“Amb l'equip de govern en minoria, les coses s'havien de discutir molt més. No crec que Manlleu estigués paralitzat, com alguns deien, sinó que s'havia d'arribar a molts més acords amb la resta de grups del consistori. Ara van més a la seva. Des del nostre grup hem mirat de fer oposició constructiva i crec que hi tenim una relació cordial, però s'han d'espavilar. No s'han fet gaires projectes nous; la majoria –teatre centre, POUM, biblioteca– ja venien del mandat passat i els han anat gestionant. Sabem que la situació no és la més adequada per fer inversions, però el poc marge que tenen s'hauria de dedicar molt més a la protecció del benestar social dels manlleuencs.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

L’ANC vol que es “depurin responsabilitats” pel fiasco de Mas al TEDH

barcelona
suècia

La policia sueca investiga un tiroteig prop de l’ambaixada israeliana

barcelona
política

Sánchez tanca la porta a Puigdemont i aposta pel tripartit

madrid
tribunals

Puigdemont lamenta que Fiscalia del TdC el vegi “responsable de tot”

barcelona
política

Sabrià també anuncia que deixarà la política institucional

barcelona
oceania

Algunes zones de Nova Caledònia escapen al "control" francès

barcelona
Pere Rodríguez
Alcalde de Montmeló (PSC)

“És prioritari generar oportunitats d’habitatge”

Montmeló
Núria Badosa
Cap de l'oposició ( Junts) a Bescanó

“La tasca de governar hauria de ser més cooperativa”

Bescanó
Guerra a Gaza

L’Estat espanyol nega el permís per atracar a un vaixell amb armes per Israel

Barcelona