Política

Municipal

Denuncien per agressió l’alcalde de Santa Susanna

El portaveu de Cs diu que Joan Campolier el va colpejar per treure-li el decret de l’1 d’octubre

El batlle nega els fets i acusa el partit de voler-lo desprestigiar

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a Santa Susanna, Marc El Khaledi Sánchez, va presentar divendres una denúncia als Mossos d’Esquadra contra l’alcalde, Joan Campolier (AiS), a qui acusa d’haver-lo agredit. El Khaledi explica que tots els regidors del consistori van ser citats per participar en la signatura del decret de suport al referèndum de l’1 d’octubre. “Li vaig demanar una còpia del decret i l’alcalde hi va accedir, però quan me la vaig guardar a la meva carpeta va començar a cridar i a exigir que li tornés”, relata el líder de Cs. Marc El Khaledi manté que l’alcalde li va donar un cop de colze a l’estómac i que posteriorment li va regirar la carpeta per recuperar el document. “Vaig anar a urgències de l’hospital Sant Jaume perquè em mirés un metge que va determinar que tenia una contusió i un quadre d’ansietat”, continua el regidor que, a última hora de la nit de divendres va interposar la denúncia.

Per la seva banda, l’alcalde de Santa Susanna ha negat “rotundament” els fets. “No hi ha hagut cap agressió, no he colpejat el regidor i em dol que inventi aquesta història pel sol fet de perjudicar-me a mi i a la imatge del municipi”, diu Joan Campolier. Campolier confirma que divendres va convocar tots els grups perquè participessin en la signatura del decret “perquè entenia que era un acte de compromís amb la democràcia”.

Hi van ser presents tres regidors del govern i els dos de Cs. “Marc Khaledi em va demanar que volia llegir el decret signat, li vaig deixar i va anunciar que se’l quedava”, relata l’alcalde, i hi afegeix que després de demanar-li en reiterades ocasions que li tornés “perquè era un document oficial que no es podia quedar” li va estirar de la carpeta. “Ell es va ajupir i va començar a cridar que l’havia agredit, quan en realitat no el vaig colpejar en cap moment”, comenta Campolier.

L’alcalde també va presentar denúncia a la policia local poques hores després dels fets. El cap del govern local veu en la denúncia “una maniobra claríssima per desprestigiar el govern” i l’emmarca en una campanya de la formació taronja “contra aquells ajuntaments que donen suport al Parlament i al govern de Catalunya. “Si no hagués pres partit a favor de l’1-O estic segur que ni el regidor de Cs hauria fet aquest espectacle, ni alguns mitjans de comunicació m’haurien presentat com un home intolerant”, assegura.

LA FRASE

El metge va determinar que tenia una contusió a l’estómac i un quadre d’ansietat
Marc El Khaledi Sánchez
portaveu de ciutadans a l’ajuntament de santa susanna


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Els bombardejos israelians colpegen Rafah abans de l’anunciada ofensiva

barcelona
Portugal

El creixement de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució

Barcelona
política

Aragonès “celebra” que Puigdemont posi “ara” en valor una taula entre governs

barcelona

Entitats ecologistes insten el PSC, ERC i Junts a renunciar als macroprojectes turístics

barcelona
política

Barcelona donarà suport a la creació d’un estat palestí

barcelona
política

Puigdemont proposa la cancel·lació del deute amb l’Estat

barcelona
Estat espanyol

Presenten una altra querella contra Begoña Gómez

Barcelona
política

Illa descarta fer “un Collboni” i ser investit amb els vots del PP

barcelona
política

El PSC es dispara en l’enquesta del CEO i ERC i Junts es disputen el segon lloc

barcelona