Política

Batlle afirma que la inseguretat a Barcelona “no és irreversible” i avisa que “no pot cronificar-se”

L’Ajuntament de la capital catalana es reunirà el dijous al matí amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i representants dels locals d’oci nocturn

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha afirmat que la inseguretat a Barcelona “no és irreversible” i “no pot cronificar-se” i, de fet, ha assegurat que totes les accions que s’estan treballant actualment van dirigides a revertir la situació.

Després de l’homicidi d’un home durant una baralla al Port Olímpic aquest diumenge, que eleva a cinc les víctimes per homicidi a la ciutat, Batlle ha reconegut durant una atenció als mitjans que la situació els “preocupa” i que “no és tolerable”.

Així mateix, ha anunciat que el dijous vinent a dos quarts de nou del matí l’Ajuntament es reunirà amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i representants dels locals d’oci nocturn tant del Front Marítim com del Port Olímpic per abordar la problemàtica.

Batlle, que ha confiat que es podrà revertir la situació i ha recordat que durant el passat sempre s’ha acabat amb els “repunts d’inseguretat”, ha demanat un “esforç” col·lectiu per caminar en aquesta direcció, i ha assegurat que hi ha una “relació estreta” entre tots els cossos de seguretat.

D’altra banda, el tinent a l’alcaldia també ha condemnat totes aquelles formes d’autoorganització ciutadana que simulin agents policials prenguin competències dels cossos de seguretat i ha avisat que “es perseguiran”. “La seguretat pública és responsabilitat dels poders públics”, ha sentenciat, per afegir que qualsevol activitat en aquesta línia “és un delicte” i que no es pot “prendre la justícia per la mà”. Així, ha advertit que això és “perillosíssim” i ha fet una crida a la responsabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CARLES RUIZ
Alcalde de Viladecans

“Viladecans té el repte de ser neutra en emissions el 2030”

Viladecans
BÀRBARA LLIGADAS
Cap de l'oposició de Viladecans

“Volem una ciutat equitativa, republicana i sostenible”

Viladecans

La guerra de les mares d’Israel

Beirut

Encavalcant eleccions

Barcelona
GUERRA A EUROPA

Onze morts i desenes de ferits en nous atacs russos al nord-est d’Ucraïna

BARCELONA
ESTAT ESPANYOL

Albares exigeix a Milei que retiri l’acusació de “corrupta” a la dona de Sánchez

BARCELONA
política

El vot exterior del 12-M no aixeca el cap

barcelona
política

Els comuns demanen “flexibilitat” per a un acord però no afluixen en el Hard-Rock

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Dirigents ultres d’Europa i Amèrica segellen la seva “germandat” a Madrid

BARCELONA