Ripoll diu que tots els membres del PP han de complir el codi ètic del partit

El president del PP a Alacant, José Joaquín Ripoll, no ha volgut manifestar-se sobre el que el president de la seua formació, Francisco Camps, va dir dissabte en l'acte que va tindre lloc a València per celebrar el tercer aniversari de la victòria electoral i al qual Ripoll no va assistir. Allí, Camps va donar per fet que serà candidat en les pròximes eleccions autonòmiques. El president de la Diputació d'Alacant ha dit que és una decisió que correspon a l'executiva nacional i que hi ha un codi ètic del PP a què tots han de sotmetre's. «És una notícia d'àmbit nacional que es refereix al que puga dir o no Rajoy. Jo crec que el PP té un codi ètic i que s'ha d'observar. El president Rajoy així ho ha mantingut i el president Camps, jo mateix i tots els militants i càrrecs de la formació ens hi hem de cenyir i actuar en conseqüència».

El vicepresident segon de la Generalitat, Gerardo Camps, per la seua banda, ha assegurat que la direcció nacional i Rajoy ja han manifestat en diverses ocasions que el millor candidat per al País Valencià és Francisco Camps. «Jo forme part de la direcció nacional i, per tant, puc assegurar que no s'està parlant del relleu de Camps. El que sí que ha assegurat Rajoy és que Paco Camps és el millor candidat i serà el millor per a les autonòmiques de 2011 i el que sabem els valencians és que Paco Camps en serà el guanyador. I això als membres del PP ens ompli d'orgull i també de responsabilitat», ha dit el conseller d'Economia, durant la presentació del llibre de l'exministre Juan Costa La revolución imparable, que ha tingut lloc a la Borsa de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.