Política

Montilla i Mas tornaran a reunir-se per buscar acords sobre la sequera

La reunió de dimarts serà la segtona entre Montilla i Mas sobre l'escassetat d'aigua

El president de la Generalitat, José Montilla, i el president de CiU i cap de l'oposició a Catalunya, Artur Mas, tornaran a reunir-se aquest dimarts, per buscar un acord sobre les mesures a prendre per fer front a l'escassetat d'aigua.

Fonts coneixedores dels contactes han explicat que Montilla ha citat Mas per dimarts a les 13.00 hores al Palau de la Generalitat, per informar-lo dels resultats de la reunió que el president català mantindrà aquesta nit amb la nova ministra de Medi Ambient, Elena Espinosa.

Per a Mas i Montilla serà el segon intent d'aconseguir un acord sobre les mesures a prendre per fer front a la sequera, després que dilluns passat ja es reunissin i no aconseguissin cap avanç, a causa del rebuig del president de la Generalitat a la proposta de transvasament del Roine i la negativa del líder de CiU a transvasar aigua del Segre a Barcelona.

Precisament aquest matí, Mas ha remès a Montilla una carta en la qual s'ofereix a arribar a acords sobre la interconnexió de l'Ebre amb l'àrea metropolitana de Barcelona si s'accepten, entre d'altres condicions, solucions a llarg termini com el transvasament del Roine.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.