Política

PolÍTICA

Rosa i Ribas encapçalen l’executiva de la Federació Comarcal d’ERC al Gironès

Albert Rosa (Fornells de la Selva) i Cristina Ribas, regidora de Sant Gregori, seguiran encapçalant la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana al Gironès. Els dos han estat revalidats per la militància republicana de la comarca per exercir els càrrecs de president i secretària general, respectivament.

Des d l’executiva s’assegura queestan “contents de la feina feta aquests darrers anys”. “Esquerra Republicana -manifesten- vam ser l’única força política que ens vam presentar als 27 municipis del Gironès i hem estat la força que ha tingut més alcaldies, amb un total de 12, així com la que té més regidores i regidors, amb 104”. I apunten que “aquests resultats ens animen a seguir treballant, ja que els reptes i els estímuls són ben presents: hem de recuperar vots i guanyar-ne d’altres, hem de seguir acompanyant i donant suport a tots els grups municipals de la comarca, tant els que estan a Govern com aquells que treballen des de l’oposició”.

Així mateix, creuen que han de seguir “sumant adhesions i complicitats al projecte d’Esquerra Republicana de Catalunya al Gironès, pel bé de la comarcal i del país”. El grup de l’executiva és paritari i està format pel president omarcal, Albert Rosa (Fornells de la Selva); Secretària General Cristina Ribas (Sant Gregori); Organització: Maite Tixis (Vilablareix); Imatge i Comunicació, Xavier Sánchez (Viladasens); Feminismes: Marta Riera (Bescanó); Política Municipal: Marc Sayols (Sant Julià de Ramis); Ciutadania: Maria Sánchez (Quart); Transició ecològica:Núria Martinez (Sant Jordi Desvalls); Festes : Àlex Font (Cassà de la Selva). Els /les vocals són Cristina Alarcón (Salt); Biel Bosch (Llambilles); Anna Coll (Celrà); Arnau Benac (Quart); Sònia Ruiz (Vilablareix); Aleix Magret (Sant Julià de Ramis); Dolors Navarro (Sant Martí de Llémena); Robert Vilà (Sant Martí Vell); Anna Iglesias (Madremanya). Per altra banda, també han escollit Joan Olòriz (Girona) i Maria Sánchez (Quart) com a Consellers Nacionals en representació de la comarca del Gironès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona