Política

Puigcercós i Carretero es van trobar aquest cap de setmana a Martinet en una assemblea de militants

ERC

Dos dels aspirants a la direcció d'ERC, els exconsellers de Governació i Administracions Públiques, Joan Carretero i Joan Puigcercós, s'han reunit aquest cap de setmana a Martinet amb motiu de l'assemblea regional del partit a l'Alt Pirineu i Aran. A la reunió, que es va fer a porta tancada i que no s'ha fet pública fins aquest dimarts, també hi va assistir l'actual conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs.
Puigcercós va assistir a la trobada com a secretari general de la formació, i Carretero i Ausàs hi van anar com a membres de la federació del partit a l'Alt Pirineu i Aran. En una nota de premsa enviada pel partit es destaca que en la trobada va imperar "un clima de diàleg i bona harmonia". En aquest mateix comunicat s'indica que es va fer un repàs de la situació municipal dels republicans a l'Alt Pirineu, on s'han convertit en la tercera força, amb 84 regidors i onze alcaldies, i la presència en els cinc consells comarcals.

Durant l'assemblea, Ausàs va destacar la inversió econòmica que destina el seu departament als ajuntaments, i en especial als de municipis mitjans i petits, una inversió que segons va dir a l'Alt Pirineu ha augmentat un 56% respecte al 2007. Ausàs va afirmar que aquest augment el "va començar el conseller Carretero... ho va continuar el conseller Puigcercós i jo mateix també he volgut seguir aquesta línia".

Durant la mateixa sessió es va presentar també l'informe dels acords del consell nacional d'Esquerra, sobre el sistema d'elecció del president i secretari general d'Esquerra, que tindrà lloc el proper 7 de juny.

Puigcercós va cloure l'acte amb un missatge on es va fixar tres dels "grans reptes" d'ERC: la integració de la immigració, fer front a la crisi econòmica i trobar recursos viables per combatre la sequera que pateix de manera excepcional Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Consens pels reptes i no en les receptes

Girona
Àngel González
President de la Coordinadora de Memòria Democràtica del País Valencià

“La llei que impulsen el PP i Vox no és de concòrdia, sinó de discòrdia”

BANYOLES

Desmemòria ultra

Banyoles

Jornada (a) reflexió

Banyoles
Ricard Chulià
Periodista i autor del llibre “País Valencià. Eixida d’emergència”

“La Comunitat Valenciana no és viable, però el País Valencià sí”

Banyoles
La crònica

Ressaca final republicana

La monarquia

El referèndum de Franco

Els gegants de Gustavo Petro

Bogotà
GUERRA A GAZA

Els EUA admeten que Israel pot haver vulnerat el dret internacional humanitari

Barcelona