Política

estats units

Pence no donarà suport a Trump en la cursa a la Casa Blanca

L’exvicepresident recorda l’actuació de líder republicà en l’assalt al Capitoli i afirma que té “profundes diferències” amb l’expresident

El vicepresident dels Estats Units durant el mandat de Donald Trump, Mike Pence, ha anunciat que no donarà suport a l’expresident republicà en la cursa per a la Casa Blanca que culmina en les eleccions presidencials del novembre. “No hauria de sorprendre ningú que no doni suport a Donald Trump enguany”, va dir divendres a Fox News l’exgovernador d’Indiana.

Pence havia promès donar suport al candidat a les presidencials d’aquest any que elegís el Partit Republicà, però en l’entrevista va recordar l’assalt al Capitoli del 6 de gener del 2021 quan Trump va manifestar que els col·laboradors de l’aleshores vicepresident “es mereixien” que els pengessin per haver-se negat a bloquejar la certificació de la victòria electoral de Joe Biden el 2020.

L’exnúmero dos de Trump va destacar també les “profundes diferències en tota una sèrie de qüestions” amb l’expresident, tot i assegurar que està “increïblement orgullós” de la gestió del govern de l’administració de la qual va formar part a les ordres de Trump. “La nostra gestió conservadora va fer els Estats Units més pròspers, més segurs”, va assenyalar Pence.

L’exvicepresident va optar a la nominació republicana a les eleccions presidencials del novembre, però va abandonar la cursa al novembre, abans de la primera votació, els caucus d’Iowa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona