Política

Junqueras aposta per la mobilització de treballadors en empreses catalanes instal·lades fora de Catalunya

El candidat d'ERC a les eleccions europees ha remarcat la necessitat de mobilitzar el mercat laboral amb l'objectiu final de "crear llocs de treball"

El candidat d'ERC a les eleccions europees, Oriol Junqueras, ha remarcat la necessitat de mobilitzar el mercat laboral amb l'objectiu final de "crear llocs de treball".

Una política activa que assoliria aquest objectiu, segons Junqueras, seria la "bonificació" de la contractació de treballadors per part d'empreses catalanes instal·lades fora de Catalunya. Amb aquest incentiu, l'economia catalana podria "reduir l'atur", milloraria també la formació dels treballadors, permetria gaudir de capital humà "més preparat" en el retorn d'aquests treballadors a Catalunya i contribuiria a la creació de "xarxes imprescindibles" per fomentar la internacionalització de l'economia, segons ha assegurat Junqueras.

Oriol Junqueras, acompanyat del president del partit, Joan Puigcercós, i la portaveu del grup parlamentari, Anna Simó, des de la plaça dels Països Catalans, situada al barri de Sants de Barcelona, ha defensat la mobilització de treballadors amb vista a una reducció de l'atur, a través d'una bonificació que rebrien les empreses catalanes instal·lades a l'estranger, i que aniria a càrrec de l'Administració. Junqueras, però, no ha concretat quin percentatge hauria d'assumir la Unió Europea o la resta d'administracions d'àmbit estatal o català per a subvencionar aquesta bonificació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona

El periple del vot exterior

Barcelona

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona