Política

Ferran Adrià, protagonista d'un campanya que promociona les forces armades

El cuiner participa al costat de l'actriu Concha Velasco i el seleccionador espanyol de futbol, Vicente del Bosque, en un vídeo que informa dels actes del Dia de la Hispanitat

El cuiner Ferran Adrià, l'actriu Concha Velasco i l'entrenador de la selecció espanyola de futbol, Vicente del Bosque, protagonitzen la campanya institucional del 12 d'octubre amb motiu del Dia de la Hispanitat que porta per nom Coneix les teves forces.

Aquesta campanya del ministeri de Defensa té com a objectiu "informar sobre els actes del Dia de la Hispanitat, i donar a conèixer, al mateix temps, la tasques que desenvolupen les forces armades, amb testimonis reals, en la línia impulsada pel ministeri de Defensa en campanyes anteriors". Els tres personatges han conegut de primera mà la feina de les diferents unitats militars passant una jornada amb ells.

El cuiner Ferran Adrià ha embarcat a la fragata de l'Armada Espanyola Blas de Lezo, que va realitzar durant el primer semestre de l'any tasques de vigilància marítima davant de les costes de Somàlia com a part del dispositiu de l'OTAN que col·labora en la lluita contra la pirateria.

El seleccionador espanyol de futbol, Vicente del Bosque, ha presenciat l'entrenament diari de la Brigada Cuirassada Guadarrama XII, a El Goloso (Madrid). Els militars d'aquest centre han estat recentment destacats en la missió internacional al Líban.

Per la seva banda, l'actriu Concha Velasco ha conegut el treball que realitza la Unitat Militar d'Emergències (UME) en la seva lluita contra els incendis i altres catàstrofes, en una visita al quarter general de la UME i a la base del 43 Grup de Forces Aèries, a Torrejón de Ardoz (Madrid).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.