Política

Els socialistes de Calp denuncien irregularitats econòmiques

Asseguren no torbar-se apenedits d'haver informat el Tribunal de Comptes dels desficacis econòmics de l'Ajuntament governat pel PP

El grup socialista municipal de l'ajuntament de Calp, han denunciat diverses irregularitats comeses durant el temps en que era alcalde Javier Morató, que ara incideixen sobre l'estat de comptes de les arques municipals. Tot i emmarcar en el temps les esmentades irregularitats, els components d'aquest grup polític no assenyalen en concret cap persona, però esperen que l'esmentat tribunal esclarisca l'autoria de les esmentades irregularitats.

Ara mateix, el Tribunal de Comptes realitza les seues indagacions i ha implicat en els fets denunciats diversos funcionaris i responsables econòmics municipals, sense que, pel moment, haja determinat cap imputació formal.

No obstant això, els socialistes manifesten que davant l'obertura del cas, l'actual alcalde, César Sánchez, no ha estat present en cap moment de la investigació judicial i ha decidit enviar els advocats, quan s'esperava que el primer munícep estiguera present per tal de defensar els interessos municipals i explicar el que sabia sobre les irregularitats comeses mentre erta regidor de l'equip de govern, membre de la comissió de govern i tinent d'alcalde.

D'aquesta manera, els socialistes calpins asseguren no trobar-se apenedits d'haver complit amb l'obligació de denunciar les irregularitats comeses durant els 12 anys de govern del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona