Política

Obren expedient governatiu contra la Fiscalia d'Alzira

El Fiscal provincial sol·licita un informe per veure si s'han produït irregularitats

El passat dia 7 de març el grup polític Més Algemesí va comunicar que havien demanat a la Fiscalia provincial que s'obrira una investigació sobre el que entenien que era una filtració del Decret d'arxiu de les investigacions penals número 52/13 que se seguien en la Fiscalia d'Alzira.

El fet que 12 dies abans que se li comunicarà el Decret oficialment al portaveu de Més Algemesí, l'únic al qual se li havia de comunicar, ja estiguera circulant i es fera públic en la premsa, era una cosa que cridava l'atenció.

El dissabte passat es va comunicar oficialment, des de la Fiscalia Provincial que s'obria un procediment per investigar què havia passat. És per això que la Fiscal Provincial obre un Expedient Governatiu i dóna trasllat de l'escrit d'al·legacions al Fiscal d'Àrea d'Alzira per tal que informe què ha passat en aquesta qüestió.

Al parer deMés Algemesí cal establir clarament, si, tal i com ha afirmat el propi advocat implicat en un escrit que obra en poder d'aquest grup polític, si se li facilità, a petició seua i de manera oficial, una còpia del Decret o no, i de ser així, que es determine en base a quina normativa se li ha facilitat tal informació que en el Decret indica que sols ha de ser comunida al portaveu.

De fet, sobre aquesta qüestió ja adreçaren el dia 20 de març un escrit al Fiscal d'Àrea d'Alzira per a que aclarira si tal circumstància s'havia donat o ho desmentira, ja que Més Algemesí entén que és una circumstància atípica.

Igualment en el dia d'ahir aportaren per registre d'entrada de la Fiscalia Provincial nova informació a l'Expedient Governatiu per tal que no sols s'investigue eixa presumpta filtració, sinó que s'anul·le també el propi Decret d'arxiu, ja que existeixen un document oficial en l'Ajuntament on, contràriament al que afirma la Fiscal que elabora la proposta, es reconeix que va estar l'Ajuntament qui va contractar l'advocat, així com informant també que es té constància d'un correu del propi advocat indicant que l'Alcalde sí que era coneixedor del detall de la factura abans que fóra presentada.

Més Algemesí esperà que finalment s'aclarisquen tots aquests punts i que acabem sabent què ha passat, així com que es torne a elaborar, tal com hem sol·licitat, un nou Decret relatiu a les diligències penals 52/2013, donat que el Decret aprovat està ple d'apreciacions que els fets han desmentit rotundament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GUERRA A GAZA

Netanyahu insta Gantz a mantenir la unitat israeliana i quedar-se al govern de guerra

BARCELONA
àfrica

Almenys 42 morts en un atac d'una milícia vinculada a Estat Islàmic a la RDC

barcelona
PENÍNSULA COREANA

Seül reprèn les emissions contra Corea del Nord en resposta als globus-porqueria

BARCELONA
irlanda

Els primers resultats apunten a una caiguda del Sinn Féin a les municipals

barcelona
GUERRA A GAZA

El nombre de palestins morts en l’operatiu de rescat d’ostatges puja ja a 274

BARCELONA
ELECCIONS EUROPEES

Sánchez i Feijóo voten i animen a la participació

BARCELONA
política

El primer canvi d’alcalde pactat a Torredembarra, dissabte

TORREDEMBARRA
ELECCIONS EUROPEES

En marxa a la UE l’última jornada de les eleccions europees

BARCELONA
ELECCIONS EUROPEES

Rumb incert per a una UE sota l’amenaça ultra

Barcelona