Política

Multitudinària concentració davant del TSJC en suport a Mas

Els Mossos d'Esquadra xifren en més de 2.500 persones la multitud que s'aplega al Passeig de Lluís Companys

Un cop acabi la declaració com a imputat, el president anirà fins al Palau de la Generalitat per fer una compareixença pública

Més de 2.500 persones es concentren al Passeig de Lluís Companys de Barcelona, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en senyal de suport al president de la Generalitat, Artur Mas, que aquest dijous al matí declara davant del jutge pel 9-N. L'acusen de delictes de desobediència, malversació, prevaricació i usurpació per haver posat les urnes el 9-N.

Més de 400 alcaldes, càrrecs institucionals i dirigents polítics de diverses formacions han acompanyat Mas fins a la porta del Palau de Justícia.

Un cop acabi la declaració com a imputat, el president –que tampoc respondrà a les preguntes de la fiscalia, com ja van fer Irene Rigau i Joana Ortega– anirà fins al Palau de la Generalitat per fer una compareixença pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia