Política

Batet decidirà en les pròximes hores si encapçala la llista del PSC

La secretària d'Estudis i Programes del PSOE explica que la decisió es basarà en una reflexió política al voltant al projecte dels socialistes catalans

La secretària d'Estudis i Programes del PSOE i número dos de la llista al Congrés per Madrid a les eleccions del 20D, Meritxell Batet, decidirà en les pròximes hores si vol concórrer als comicis de juny com a cap de llista per Barcelona, una vegada que Carmen Chacón ha renunciat a ser-ho.

“No m'he plantejat res al respecte, hi ha temps per pensar, no gaire, i me'l prendré encara que siguin unes hores”, ha dit la diputada catalana, que podria comunicar demà la seva decisió a l'executiva del PSC a la reunió que hi ha convocada d'aquest òrgan i a la que té previst assistir.

En una conversa informal als passadissos del Congrés, en què Batet s'ha mostrat convençuda que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, abonarà qualsevol decisió que prengui, ha assegurat que no l'espanten les primàries, si hagués de competir en elles amb l'exsenador Carles Martí, que fa dies va anunciar que presentarà la seva candidatura.

La decisió que prengui, segons ha explicat, no dependrà de la seva ambició personal de poder, sinó que es basarà en una reflexió política al voltant al projecte del PSC i al que més convé col·lectivament tenint en compte la situació dels socialistes catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia