Política

Chacón: “Els motius pels quals no em presento a les eleccions són polítics, no són rellevants i me'ls guardo per a mi”

La que va ser cap de llista del PSC al Congrés per Barcelona en les passades eleccions assegura que seguirà treballant en política i que continuarà vinculada amb la docència

La dirigent socialista insisteix que està a disposició dels seus companys i que seguirà com a secretària de Relacions Internacionals en l'executiva del PSOE

La que va ser cap de llista del PSC al Congrés per Barcelona en les eleccions generals del passat 20 de desembre, Carme Chacón, ha anunciat aquest dijous: “Els motius pels quals no em presento a les eleccions són polítics, no són rellevants i me'ls guardo per a mi”. En una roda de premsa convocada a la cambra baixa, Chacón ha explicat així la seva decisió de no optar a les primàries per repetir en aquest lloc en els comicis del 26 de juny. No obstant, ha assegurat que seguirà treballant en política i que continuarà vinculada amb la docència.

La dirigent socialista ha insistit molt que està a disposició dels seus companys per a la pròxima campanya electoral i que seguirà com a secretària de Relacions Internacionals en l'executiva del PSOE, en què, ha indicat, ha treballat “molt a gust”.

Segons ha dit, va prendre la decisió de renunciar a ser la candidata del PSC el 26-J fa un mes i a l'única persona que li va explicar, a banda del seu entorn familiar més proper, va ser a l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero, al qual se sent “políticament molt vinculada”. Aquest mateix dimecres ho va comunicar al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i al líder del PSOE, Pedro Sánchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Puigdemont també presentarà candidatura a la presidència

Argelers de la Marenda

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA