Política

Mobilitzacions contra el tancament del repetidor de TV3 a Morella

El PSPV-PSOE ha anunciat mobilitzacions contra la decisió del Consell de tancar el repetidor de Morella que permet la recepció de TV3 i d'Aragón Televisión. El partit, que governa el consistori, conjuntament amb el Centre d'Estudis dels Ports, ha convocat una concentració per a dilluns –dia que s'esgota el termini– de vesprada per protestar contra l'ordre de tancament.

El secretari general del PSPV-PSOE a la localitat, Josep Bordàs, ha recordat que gràcies al repetidor arriben «cadenes molt consumides per la gent de la comarca» i que la prohibició «afectarà les qüestions diàries dels ciutadans».

«Després de més de dos dècades podent triar TV3 en la nostra oferta, ara, es produeix una decisió intolerable, injusta, arbitrària i inadmissible, que obliga a deixar en negre cinc cadenes. Això no només suposa una disminució en la capacitat de poder triar dels nostres ciutadans, sinó que és un atemptat contra la llibertat d'expressió i contra la nostra llengua», ha criticat Bordàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.