Política

ERC presenta a Olot una llista “igualitària i rejovenida”

La candidatura vol ser “un reflex de la gent que viu a Olot” per “portar una nova manera de fer política a l’Ajuntament, més participativa i propera”

Esquerra Olot ha presentat la llista que acompanyarà Josep Quintana a les eleccions municipals del 28 de maig, en una roda de premsa oberta a tots els mitjans. “Fa uns mesos les militants d’ERC em van escollir com cap de llista del nostre partit per les eleccions municipals del mes maig amb un repte clar: fer d’Olot el millor lloc on viure”, ha explicat Quintana. “Però aquesta és una feina de l’equip d’Esquerra que presentem avui, però també de tots els olotins i d’olotines, per aprofitar el potencial de la ciutat”, ha continuat. “Es tracta d’un equip basat en els valors del compromís, el talent, la il·lusió la passió i l’estima per Olot i la seva gent”.

El candidat a l’alcaldia d’Olot, Josep Quintana, també ha manifestat que es tracta d’una llista igualitària, que vol ser “un petit reflex i una radiografia de com és la ciutat al 2023”, amb persones representatives de totes les franges d’edat, joves i jubilats, emprenedors i esportistes, economistes i activistes culturals, mestres i alumnes, enginyers i sanitaris “que ens sentim i soms olotins i catalans”.

Gent “amb empenta”

Per Quintana es tracta d’un equip “de bona gent per liderar una nova etapa de la història d’Olot, per fer l’Olot Republicà el millor lloc on viure”. El candidat ha conclòs dient que se sentia afortunat de tenir aquest grup de persones al seu costat i que “només podrem afrontar el nous temps i fer d’Olot el millor lloc on viure si és un projecte d’equip, un projecte col·lectiu, fent-ne sentir partícips a tots els olotins i olotines”.

El pròxim 14 de maig es presentarà el projecte basat en “una nova manera de fer política que vol escoltar a la gent, invertir en els barris i donar suport a les entitats i la societat, d’una forma activa, participativa i organitzada”.

Llista electoral ERC Olot

Josep Quintana Caralt

Laila El Gamouchi Darras

Isaac Crivillés i Garcia

Susanna Pagès Jutglar

Pol Port Mercader

Meius Ferrés Fluvià

Anscari Segovia Esparcia

Susanna De Castro i Estarlich

Adrià Aulines Coll

Anna Barnadas López

Robert Masih Nahar

Imma Vilalta Roca

Josep Granados i Serrat

Júlia Campos i Barnadas

Aprinderjot Singh Baidwan

Montserrat Colàs Orries

Jordi Bartrina

M.Yulieth Arboleda Guzmán

Manel Mitjà Batlle

Clara Casanovas i Sarsanedas

Pere Gómez i Inglada

Lluís Juncà i Pujol

Fina Cata



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia