Política

política

Paneque (PSC) diu que no s’entendria un pacte independentista

L’alcaldable del PSC i guanyadora en vots a la ciutat de Girona avança que toca parlar “amb profunditat” i se sent “responsable de liderar el canvi”

L’alcaldable del PSC per Girona i guanyadora de les eleccions a la ciutat, Sílvia Paneque, assegura que no s’entendria un pacte independentista a tres bandes entre Guanyem, JxCat i ERC per fer alcalde Lluc Salellas. “Nosaltres no ho entendríem de cap manera i pensem que la ciutadania tampoc”, ha afirmat la socialista en una entrevista als Matins de TV3 que ha recollit l’ACN . Paneque diu que aquesta fórmula no “correspondria a la idea de canvi” i que, a més, suposaria un nou acord “entre les dues forces que han conformat govern els quatre darrers anys” -en referència a JxCat i ERC- i aprofundiria “en la idea de divisió” quan la gent “vol tornar-se a entendre”. Paneque avança que ara toca parlar “amb calma” i se sent “responsable de liderar el canvi a Girona”.

Aquest 28-M els socialistes han fet el tomb a Girona i han guanyat les eleccions després de setze anys. La llista encapçalada per Sílvia Paneque s’ha imposat amb 8.644 vots (el 25,22%) i ha obtingut vuit regidors. Exactament els mateixos que Guanyem Girona, la candidatura municipalista liderada per Lluc Salellas que ha quedat com a segona força al consistori, amb 7.988 vots (el 23,31%).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia