Política

Política

Comín insta la CE a ser constructiva en l’actual negociació a l’Estat

L’eurodiputat de Junts diu a Von der Leyen que Espanya afronta a Catalunya la negociació “més transcendent i decisiva des de la transició”

L’eurodiputat de Junts i exconseller de Salut de la Generalitat, Toni Comín, insta la Comissió Europea (CE) a adoptar una “actitud responsable i constructiva” en la negociació política entre l’independentisme català i el PSOE i Sumar de cara a la investidura del president espanyol. En el debat sobre l’estat de la Unió al Parlament europeu, Comín ha avisat durant el seu torn de rèplica a la presidenta de la CE, Ursula von der Leyen, que l’Estat espanyol afronta a Catalunya la negociació “més transcendent i decisiva des de la transició” segons informa ACN.

L’eurodiputat de Junts ha afirmat que Europa va entendre a la transició espanyola que “la negociació era determinant no només per Espanya sinó també per Europa i pel seu futur i estabilitat” i que en la situació actual també ho és. Per Comín, si l’Estat espanyol proposa una solució basada “en els drets dels homes, la democràcia, i els drets internacionals civils i polítics, és a dir, el dret a l’autodeterminació, la solució serà sòlida i durable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia