Política

Duran apel·la al vot de la "Catalunya nacional" davant de la "provinciana" de PP i PSOE

El secretari general de CiU demana anar a votar "amb el cor" i no amb "la cella ni amb l'orella"

El secretari general de CiU i líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha fet una crida a la defensa de la "Catalunya nacional" que "vota per ella mateixa, que pensa en el seu país, la que representa i representarà CiU", davant de la "Catalunya provinciana que només pensa en el PP i en el PSOE".

Duran, que ha fet aquest advertiment en un acte electoral, ha assegurat que si els catalans no surten a votar el 7-J voldrà dir que l'Estat haurà convertit Catalunya "en una província espanyola".
El líder de CiU ha alertat que "el poble català no pot renunciar a ser el que és, no renunciar a la nostra condició de poble". De fet, Duran ha di que es nega a creure que la gent es quedarà a casa, "malgrat PP i PSOE desitgin que els catalans no participin". Duran ha demanat anar a votar "ni amb la cella ni amb l'orella, sinó amb el cap i la mà al cor".

En el míting central de campanya de CiU també hi ha intervingut el dirigent del PNB -partit que va en coalició amb la federació nacionalista- Josu Erkoreka, que ha defensat el nacionalisme "central" de CiU i PNB, que "molesta" socialistes i populars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.