Política

Els membres d'Escons en Blanc no entraran a Foixà

L'Ajuntament de Foixà, amb set regidors i governat per CiU (5), tindrà des del dia 11 de juny dos cadires buides quan els dos membres d'Escons en Blanc no prenguin possessió com a regidors

Totalment previsible i, en conseqüència amb el seu programa, els dos únics regidors del partit Escons en Blanc –en coalició amb Ciudadanos en Blanco–, que han aconseguit fer-se forat a la demarcació de Girona, no entraran a l'Ajuntament de Foixà. Toni Ramon, cap de llista de la formació a Foixà, va confirmar ahir que per respecte i agraïment a tota la gent que els ha votat, el dia del plenari de constitució del nou ajuntament aniran a la població però sense assistir-hi

Segons explica Ramon, la seva formació ha treballat per presentar-se en grans ciutats i capitals de demarcació, però els va cridar l'atenció Foixà: “Vam veure que a les municipals del 2007 es va registrar un 40,8% de vot en blanc. Una xifra important. Per això vam pensar que seria interessant presentar-nos-hi”. Tot i la presència d'aquesta formació, el 22 de maig a Foixà es van comptar 19 vots en blanc. En total, CiU en va treure 91 i Escons en Blanc, 52.

Per Toni Ramon, que és a més responsable de comunicació d'Escons en Blanc, aquesta formació va ser creada amb la voluntat de donar representació a aquells ciutadans descontents amb la feina dels seus representants. Segons Ramon, molts ciutadans no trobaven fins aquell moment en cap llista una alternativa que els satisfés. L'objectiu seu és deixar els escons, o les actes de regidors, buits.

LA XIFRA

40,8%
de vots en blanc el 2007.
Aquest és el percentatge de vots en blanc que es va registrar a Foixà fa quatre anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.