Política

VILALLONGA DEL CAMP

CiU margina ERC i pacta amb el PP a Vilallonga

Quan els resultats de les eleccions municipals feien presagiar la reedició del pacte entre CiU i ERC a Vilallonga del Camp, on les dues formacions –tenien i tenen tres regidors cadascuna– han governat i s'han repartit l'alcaldia durant l'últim mandat, ahir els republicans van denunciar el pacte entre la federació nacionalista i el PP, que va obtenir dos regidors. Esquerra va aconseguir la victòria en nombre de vots al poble per primer cop en democràcia, però s'haurà de quedar a l'oposició. Per això els republicans se senten “defraudats i sorpresos” amb l'actitud de CiU, perquè no ha respectat ni la llista més votada ni el balanç “positiu” dels últims quatre anys. “CiU mateix sempre havia demanat un pacte a vuit anys que portés estabilitat al poble”, se sorprenen els republicans, que expliquen que després d'haver emparaulat l'entesa amb els convergents, aquests s'haurien despenjat amb una contraoferta del PP.

CiU i el PP tornaran a pactar en un municipi del Camp de Tarragona i, segons remarca Esquerra, les forces de govern tindran menys vots (485) que les de l'oposició, amb ERC i el PSC (489).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.