Política

Carmen Jávega puja el fem el 225% a Aldaia

Aquesta decisió es contradiu amb la postura que mantenia mentre restava a l'oposició

Els socialistes d'Aldaia han desvetllat que l'actual alcaldessa es contradiu amb la postura que el partit a que representa mantenia no més lluny del 30 de novembre de l'any passat, moment en que a una reunió plenària, es mostrava en contra d'una hipotètica apujada de la taxa Tamer.

Ara que és l'alcaldessa de la vila, no ha tingut cap inconvenient en aplicar un espectacular encariment d'aquesta taxa que s'inclou en la factura de l'aigua i que suposa un augment que passa de 30 a 69,90 euros, en la major part dels casos.

Tot i la postura inicial del mes de novembre, el passat 5 d'agost, en plena època estival, el grup popular liderat per Carmen Jávega, votà a favor d'aquestes noves tarifes que deixen la taxa Tamer en un 225% d'augment.

El grup municipal socialista denuncia que l'alcaldessa ha oblidat les promeses electorals de congelació d'impostos i ha optat per seguir la disciplina de partit i per posar els interessos del PP per damunt de la ciutadania d'Aldaia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.