Política

Es demana a l'alcalde de Xeraco que complisca el principi d'aconfessionalitat

Avel·lí Mascarell va presidir les dues processons de les festes majors del poble i el Bloc - Compromís li ho retreu

Els dies 5 i 6 d'agost passat, l'alcalde de la vila, Avel·lí Mascarell, va presidir en qualitat d'alcalde president de la corporació municipal, la processó de les dues festes majors del poble i és per això que el síndic portaveu del Bloc - Compromís a l'Ajuntament de la vila li ho ha retret en una moció que ha estat presentada a la darrera sessió plenària.

Un acord municipal del mes d'octubre d'ara fa un any deixava clar que la Corporació havia de complir el principi constitucional d'aconfessionalitat de les institucions públiques i afegia que cap membre de la Corporació havia de participar en cap acte de caràcter religiós en representació pública d el'Ajuntament.

Davant aquesta situació el grup polític denunciant ha proposat que l'Ajuntament modifique de forma puntual i limitada la pròxima retribució mensual de l'alcalde deduint la quantia de dos dies proporcionals per l'incompliment de l'acord 4.2 pres pel Ple de l'Ajuntament 4-10-2011. Amb l'advertència de que si torna a reincidir es proposaran mesures més contundents



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.